• صفحه اصلي
  • راهنمايي
  • جستجو
  • ورود
  • عضويت
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: فارسی سازی Photoshop Top Secret و تبدیل به Gimp Top Secret  (دفعات بازدید: 770 بار)
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 78

ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« : ارديبهشت 01, 2010, 09:22:40 pm »

با سلام خدمت دوستان عزیز . اگر با فتوشاپ کار کرده باشید حتما اسم مجموعه آموزشی Photoshop Top Secret  را شنید . اگر نمی دونید که این مجموعه آموزشی چی هست باید بگم آموزش یک سری تکنیک های پیشرفته فتوشاپ هست . که شامل 4 ذی وی دی و در ایران با 5 دی وی دی به فروش میرسه . سازندگان این مجموعه دو نفر بودند که یکیش جزء 40 مرجع فتوشاپ هست و درباره این مجموعه هم گفتند هرکسی که این مجموعه رو یادبگیره کمربند سیاه فتوشاپ رو خواهد داست
نقل قول
How to Become a Photoshop "Black Belt"-Fast!
من سعی کردم اکثر این آموزشها رو با گیمپ انجام بدم و به نتایج خیلی خوبی هم در استفاده از ابزارهای گیمپ رسیدم . نظرم این هست که با کمک هم دیگه بیایم و این مجموعه رو تبدیل به Gimp Top Secret کنیم اول آموزشها رو بصورت تکست بنویسیم و بعد تبدیل به فیلم آموزشی کنیم . نظرتون چی هست ؟  Huh
خارج شده است

moshtaghi
مدیر سایت
کاربر جدید
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : ارديبهشت 01, 2010, 11:22:57 pm »

اوه! شما خیلی ایده‌های سطح بالا و خوبی داری! اما فکر می‌کنی کسی غیر از خودت باشه که بتونه تو این زمینه باهات همراهی کنه؟
کاربرای این سایت هنوز خیلی کم هستن و اکثر قریب به اتفاق توی گیمپ تجربه خاصی ندارند!!! فکر می‌کنم کار سنگین و مشکلی باشه!
(رو حساب نیرو منفی نذاری‌ها!!!)
خارج شده است
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #2 : ارديبهشت 01, 2010, 11:38:01 pm »

خوب به نظرت از آموزشهای سطح پایین تری استفاده کنیم بهتره ؟ مثل همون چیزایی که توی وب هست و بعدش تبدیل این مجموعه به گیمپ یا اینکه یواش یواش در حین آموزش این مجموعه هم تبدیل بشه . چند روزی هم هست دنبال یک اسکریپت می گردم که کنار پست ها بشه یک آیکن گذاشت Postthumb پیدا نکردم .اما در مورد یک منبع مناسب برای فتوشاپ که مقالاتش رو تبدیل کنم هنوز شک دارم با اینکه تعداد زیادی سایت آموزش فتوشاپ هست ولی هنوز نمی دونم از کدوم شروع کنم .
خارج شده است

محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #3 : ارديبهشت 01, 2010, 11:40:58 pm »

راستی نمی دونم چرا کاربرای اینچا اینقدر کم هستند ؟ Huh
خارج شده است

moshtaghi
مدیر سایت
کاربر جدید
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : ارديبهشت 01, 2010, 11:51:42 pm »

خوب برای منبع فوتوشاپ که خیلی زیاده! من به شخصه PSDTuts و سایت‌هایی از این دست رو قبول دارم! هم برای کاربران تازه کار خوبه هم برای حرفه‌ایها! اموزش ها هم بصورت واضح و روشن بیان شدن!
اما من یه نظر دیگه دارم! اینکه آموزش‌های گیمپ رو ترجمه و بهینه کنیم! اینجوری کاربرا هم شاید بتونن توی پروژه مشارکت کنن. چون نیازی به سواد گیمپ ندارن! و فقط یکم انگلیسی دونستن کافیه! حالا می‌شه اونا رو بصورت ویکی کرد یا هر قالب دیگه‌ای!
مثلاً کاربرا آموزش‌ها رو آماده می‌کنن و تو بخش «آموزش‌های پله-پله» انجمن می‌ذارن و وقتب مشکلاتش رفع شد و چیز خوبی از آب در اومد به بخش آموزش‌های سایت اضافه می‌شه! آموزش‌های سایت هم به مرور زمان تکمیل و تبدیل به یک مرجع می‌شه!

خوبی اینکار اینه که بخاطر محدود نبودن منابع (هر کاربری آزاده که هر آموزشی رو اماده کنه) مشارکت تو اموزش‌های انجمن بالا می‌ره! و از اون طرف بعد از یک مدت ما یک منبع خوب از اموزش‌های گیمپ برای کاربران تو سطوح مختلف داریم!

البته همه این موارد در اضای فعالیت کاربران هست! که خوب در مرحله اول باید تعداد اونا بالا بره که تبلیغات و اطلاع رسانی یکی از اون راه‌هاست!

چقدر حرف زدم!!!
خارج شده است
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #5 : ارديبهشت 02, 2010, 12:06:22 am »

با psdtuts موافقم البته بیشتر آموزشهاش در سطح متوسط رو به بالا هست . در باره گیمپ هم زیاد هست . خوب من از امشب شروع می کنم به نوشتن آموزش انشااله با این روش تعداد خوانندگان و کاربران هم احتمالا بیشتر میشه .البته بعید می دونم تو ایران اتفاقی از کارهای گروهی بیفته حداقل تجربه ای که خودم دارم .
خارج شده است

b.tavakkoli
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : خرداد 04, 2010, 02:44:21 pm »

اگر هم می‌خواستی مجموعه مانند PhotoShop Top Secret برای گیمپ درست کنی یک کاری می توانی بکنی.
اولش فقط ۲ تا ویدئوی آموزشی درست کن و در اینترنت پخش می کنیم و با بعدش با توجه فیدبک‌هایی که دریافت خواهی کرد می توانی تصمیم بگیری که این مجموعه مناسب خواهد بود یا نخواهد بود Smiley

ولی یک چیزی را مطمئنم، اگه این مجموعه را به زبان انگلیسی تولید کنی جهانی میشی Cheesy
خارج شده است
chiai
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : مهر 17, 2010, 03:37:54 pm »

یک وبلاگی بود صاحبش آموزشهای ویدیویی بلندر رو به اسم xfactor گذاشته بود و از همه دعوت کرده بود تو کامنتها بگن این مجموعه رو واسه چی می‌خان به قشنگترین کامنت یک کپی از مجموعه رو می‌داد. زمان محدودی هم داشت. واقعا غوغا کرده بود و کلی کامنت گذاشته بودن فردا برنده ها اعلام شد و برای همه کامنت گذاران محترم هم ایمیلی ارسال شد که برنده مشخص شده و بقیه هم اگه اون رو می‌خان اینقدر $ بدن تا تموم نشده.
حالا فهمیدی چطوری بزنس راه بندازی!؟
خارج شده است
jetimaqtrd
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 75

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #8 : اسفند 27, 2011, 09:21:42 am »

The group does not care so much about making money -- a quality tied to the fact that there are fewer jobs available during the global economic recession,polo ralph lauren
我们前两天说了“理工男”,他们热爱与科学研究有关的一切,可是缺乏必要的生活常识,louboutin。今天,burberry,咱们说说这两年在日本比较流行的一个群体“草食男”。从字面上看,就是“食草的男子”,具体是什么意思呢?
  在日本,四五十岁的男人们每天都忙着抢工作、抢女人,因此被称为“食肉族”。现在,moncler,一个新兴的群族正在日本兴起,这个群族叫做“草食男”,他们是年轻的一代,moncler sito ufficiale,收入和支出都不高,他们追逐时尚,并且对自己的外表格外在意。
  Japanese men in their 40s and 50s had to compete intensely for both jobs and women. Thus, they became known as the "carnivorous" generation. Now here comes a small but growing class of "herbivore men",ralph lauren, they are young,casque beats, earn little and spend little, and take a keen interest in fashion and personal appearance。
  Typically, "herbivore men" are in their 20s and 30s, and believe that friendship without sex can exist between men and women. They are not eager to find girlfriends and tend to be clumsy in love。
  对于赚钱的事情,他们也不太在意。这点应该跟全球经济危机致使工作机会比较少的整体状况有关。
  通常来说,giubbotti moncler,“草食男”都是二三十岁左右的年纪,他们相信男女之间存在与性无关的友谊,burberry pas cher,他们并不急着找女朋友,franklin marshall,而且通常在爱情方面比较迟钝。
相关的主题文章:

The accident happened at about 3

Glenn Somerville and Paul Eckert

When added to the effects from damming, irrigation and other water use, these changes could add up to a threat to future supplies of food and water, the researchers reported in the American Meteorological Society's Journal of Climate.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :