• صفحه اصلي
  • راهنمايي
  • جستجو
  • ورود
  • عضويت
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: لوگو سایت گیمپ ایران  (دفعات بازدید: 526 بار)
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 78

ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« : فروردين 27, 2010, 07:54:46 pm »

سلام . داشتن یک لوگو برای یک سایت یا پروژه یکی از ملزومات هست برای همین من یک لوگو برای سایت طراحی کردم که مایلم نظرات دوستان نیز درباره این لوگو بدونم :

کار زیادی بر روی این لوگو نکردم فقط لوگو gimp developer را برداشتم رنگ های پرچم ایران رو بهش اضافه کردم به اضافه کلمه ایران و gimp.ir به نظر خودم در عین سادگی مفهوم رو میرسونه . ولی نظر شما رو هم می خوام بدونم ؟
خارج شده است

Omid
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 13

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #1 : فروردين 27, 2010, 09:55:47 pm »

خوب شده. من که عقلم به جایی قد نمی‌ده که چه جوری بهتر می‌شه. ولی به نظرم۰(فقط یه نظر شخصیه) چندان رسمی نیست.
خارج شده است
moshtaghi
مدیر سایت
کاربر جدید
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : فروردين 27, 2010, 10:15:56 pm »

یکم حالت پرسپکتیو پرچم ایران توش رعایت می‌شد دیگه حرف نداشت! من فعلاً با فوتوشاپ رو بلدم که زشته! ایشالله با خود گیمپ ردیفش می‌کنیم!
خارج شده است
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #3 : فروردين 27, 2010, 10:17:09 pm »

عالیه منتظر هستم . Cheesy Wink
خارج شده است

tux-world
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #4 : ارديبهشت 06, 2010, 02:18:25 pm »

بهتره هر چه زودتر سریع السیر این لوگوی ایران وارز رو بردارید ؟ برای جامعه لینوکسی این آرم اوف داره . تعجب می کنم محمد باقر چرا گذاشته این لوگو بمونه  Huh Huh Huh Huh Huh
خارج شده است
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #5 : ارديبهشت 06, 2010, 04:27:29 pm »

سلام . راست میگی ولی قرار بود یکی از دوستان قالب مخصوص واسه سایت و انجمن طراحی کنه واسه همین حوصلم نشد درستش کنم . ولی سعی می کنم تا امشت ردیفش کنم .
خارج شده است

xpress
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

xpressmobile1
« پاسخ #6 : آبان 20, 2010, 02:56:30 am »

سلام؛

منم تازه واردم و یکم تازه کار و با اینکه مدت زیادی از ایجاد این تاپیک میگذره ولی خوب گفتم که نظراتم رو بدم شاید گرفت!!!! Grin Shocked

به عنوان اسکلت کار خوبه ولی خوب من نظرم اینه که فونت بهتری واسه Gimp.ir انتخاب بشه و همینطور گیمپ رو با حروف بزرگ بنویسید GIMP.ir !

بعد اینکه به فونت یکم جلوه بدید مثلاً مثل لوگوی KDE که مثل یه پاستیل آبی رنگه آدمو یاد پاستیل ژله ای میندازه!!!! Roll Eyes Grin

و کلاً مثل یه لوگو یکپارچه بشه خیلی جالبتر از آب درمیاد. مثل لوگوی Gnome و یا خود KDE

با تشکر
خارج شده است

احساس آزادی با برنامه های متن باز حتی توی زندانی به نام ویندوز!
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #7 : آبان 30, 2010, 11:55:56 pm »

حتما درستش می کنم و برای کتاب گیمپ 2.8 لوگو بهتری خواهیم داشت . Wink
خارج شده است

hestera353
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 121

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #8 : بهمن 12, 2011, 09:39:36 am »

ROCHESTER,UGG Women's Adirondack Boots II 5469 Obsidian for cheap,dtr4trg6d, Mich. -- Gov. Ralph Perry involving Tx turned up in the Republican presidential discussion below about Wednesday evening about the mission for get his or her candidacy in collection. The first hours handed without episode. The other hour failed to.They without doubt declared which he prepared to reduce a few gov departments in Buenos aires. But as they did start to identify, this individual may consider merely a pair of.
��Commerce, Education,�� Mr. Perry reported just before for the short term halting on an uneasy second while he appeared laterally, depending upon their fingers and also turning by way of his paperwork. Because his or her opponents volunteered recommendations,UGG Delaine Boots for cheap,dtr4trg6d, a new moderator requested Mr. Perry when he may subject your third firm.
��The next a single,UGG Sundance Boots Black 5325,dtr4trg6d, I can��t,�� he ultimately stated, a regrettable seem in his / her face, after Fifty three mere seconds got went by. ��Sorry. Oops.��
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :