راهنمای استفاده براش های فتوشاپ در گیمپ
با سلام،
در این آموزش قصد دارم آموزش بدم که چطور توی برنامه گیمپ از براشهای فتوشاپ استفاده کنیم! پس با ما همراه شوید!
شاید تعجب کنید اما این کار شدنی هست و این نوید رو بدم که قرار نیست حتی یک خط کد رو تغییر بدید و یا چیزی رو کامپایل کنید! بله امروز فقط با یه کپی و باز نشانی ما از براشهای زیبا و متعدد فتوشاپ برای گیمپ استفاده خواهیم کرد.
نصب براش های در گیمپ نسخه لینوکس :برای این کار با حق کاربری ریشه در لینوکس وارد بشید بسته به توزیع ممکنه حق دسترسی متفاوت باشه ولی خوب به هر حال روش کار مشابه هست. یعنی یه log out و ورود با کاربر ریشه! پس در اولین اقدام با root وارد بشید. ( برای فعال سازی کاربر ریشه در ابونتو و یا هر توزیع دیگه ای می تونید به انجمن های فارسی پشتیبان اون توزیع مراجعه کنید )
بعد به این مسیر برید :
usr/share/gimp/2.0/brushes
یه نکته باید رعایت بشه ( دقت بگم بهتره ) اینه که حواستون به عدد ۲٫۰ باشه توی آدرس ممکنه نسخه گیمپ شما بالاتر و یا پایینتر از این باشه! پس اگه یه وقت وارد پوشه گیمپ شدید و دیدید که مثلا بجای ۲٫۰ عددش ۲٫۱ یا ۳٫۰ بود تعجب نکنید. وارد بشید و پوشه ی brushes رو بیابید. ( این نکته رو واسه کاربرای تازه کار گفتم و دوستان حرفه ای به دل نگیرید

)
خوب حالا فقط فایل های براش فتو شاپ رو توی این پوشه یعنی brushes قرار بدین و گیمپ رو اجرا کنید می بینید که براشها اضافه شدن به لیست و ازشون لذت ببرید.
مهمترین نکته اینه که در حین کپی براشها گیمپ٬ اجرا نشده باشه. تا تغییرات اعمال بشه.
برای دانلود براشهای فتوشاپ می تونید از وب سایت های بسیار زیادی که براش های فروش و غیر فروشی رو برای دانلود گذاشتن استفاده کنید.!!! با یه سرچ توی گوگل کلی سایت پیدا میشه! حالا برو بچه های متن باز براش های رایگان رو دانلود کنن که قوانین رو نقض نکرده باشن

( به شوخی گفتم )
نصب براش ها در گیمپ نسخه ویندوز :برای نصب توی ویندوز کار زیادی نیاز نیست فقط به محلی که گیمپ نصب شده برید و براش ها را در پوشه مورد نظر کپی کنید. برای مثال گیمپ توی درایو C نصب شده ( فرض براینه که ویندوز هم در درایو C نصب هست ) ما باید به این آدرس بریم :
C:\Program Files\GIMP-2.0\share\gimp\2.0\brushes
و در کل آدرس پوشه براش ها برای گیمپ توی ویندوز این میشه : GIMP-2.0\share\gimp\2.0\brushes
و براش ها رو در پوشه brushes کپی کنیم. همین. اگه سوالی بود در همین بخش مطرح کنید و از ساخت تاپیک های اضافی جداً خودداری کنید.
نکته ای دیگه نمونده که بگم

با تشکر