|
malekan
|
 |
« : خرداد 18, 2010, 12:12:18 am » |
|
وقتی در گیمپ فارسی تایپ میکنم جدا از هم نوشته می شود. چکار باید بکنم؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
محمد باقر اهتمام
|
 |
« پاسخ #1 : خرداد 18, 2010, 08:59:06 am » |
|
سلام . از اینکه به جمع ما اومدی بهت خوش آمد میگم . من دو احتمال واسه این قضیه می دم . یکی مشکل از فونت هست که بعیده چون الان شما داره فارسی این پست رو میفرستی و یکی تنظیمات ابزار text . ببین توی تصویر زیر من Adjust letter Spacing رو مشخص کردم مقدار 0 رو براش قرار بده ببین درست میشه یا نه .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
malekan
|
 |
« پاسخ #2 : خرداد 18, 2010, 05:03:49 pm » |
|
مشکل از اینطور چیزها نیست. توی پنجره قلم درست نشون میده اما روی طرح جدا از هم نوشته میشه.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
محمد باقر اهتمام
|
 |
« پاسخ #3 : خرداد 18, 2010, 07:03:52 pm » |
|
برام عجیبه اون چیزی که من گفتم رو تنظیم کردید شما کاری به پنجره قلم نداشته باشید . مطمئن هستید فونت های مناسبی انتخاب کردید . از چه توزیع لینوکسی استفاده می کنید کلا سیستم عامل شما چی هست و چه مدلی (  ) اگر ویندوز هست چه ویندوزی اگر لینوکس چه توزیعی . گیمپ رو از روی سی دی های اوبونتو نصب کردی یا از خود سایتش دانلود کردی ؟ نسخه گیمپی که نصب هست که بده یک اسکرین شات هم همراه تنظیمات ابزار text پیوست کنی خیلی خوب میشه . ممنون.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
malekan
|
 |
« پاسخ #4 : خرداد 19, 2010, 12:43:10 am » |
|
من از ویندوز سون استفاده میکنم.گیمپ رو از سایتش گرفتم و با پی تون و اسکریپت های توصیه شده نصب کردم. تمام مراحل را از روی کتاب آموزشی مو به مو انجام دادم. نسخه گیمپ هم هستش 2.6.8 و مشکل من با این چیزهایی که میگی حل نمیشه.قبلا با کورل دراو اینجور مشکلی داشتم با فارسی نویس مریم حلش کردم. امروز با فارسی نویس هم مشکل این و حل کردم فقط یکم مشکل شده. اگه اینجور مشکلی دیدی و راه حل داری بگو و گرنه باهاش کنار اومدم.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
محمد باقر اهتمام
|
 |
« پاسخ #5 : خرداد 19, 2010, 08:55:57 am » |
|
سلام خیلی برام عجیبه تا حالا همچین مشکلی رو روی ویندوز ندیده بودم فقط یک چند بار توی لینوکس اونم توی محیط های مختلف دیده بودم که با اون روشی که گفتم حلش کردم . شما فعلا با فارسی ساز کار کن من درباره مشکلت تحقیق می کنم ببینم چیه قضیه .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Mohammad1361
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 10
|
 |
« پاسخ #6 : تير 13, 2010, 09:27:40 pm » |
|
سلام منم همین مشکل رو دارم، سیستم عاملم ویندوز XP و گیمپ رو سفارشی نصب کردم، چونکه نمیخواستم زبان برنامه فارسی باشه ولی با تایپ فارسی مشکل پیدا کردم. مشکلم رو توی عکس نشون دادم، خواهش میکنم کمک کنید. 
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: تير 14, 2010, 01:19:39 am توسط Mohammad1361 »
|
خارج شده است
|
|
|
|
Mohammad1361
کاربر جدید
آفلاین
|
 |
« پاسخ #7 : تير 14, 2010, 01:18:26 am » |
|
مشکل حل شد.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
|
Mohammad1361
کاربر جدید
آفلاین
|
 |
« پاسخ #9 : تير 14, 2010, 11:54:31 am » |
|
نه مشکل فونت نبود، چون من همین فونتها رو داشتم. مشکل GIMP 2.6.8 بود. چون وقتی که GIMP 2.6.4 نصب کردم مشکلم کاملا حل شد.
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: تير 14, 2010, 04:12:27 pm توسط Mohammad1361 »
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
malekan
|
 |
« پاسخ #10 : تير 16, 2010, 09:45:18 am » |
|
ورژن بالاتر نداره گیمپ چون به سمت عقب رفتن و ورژن قبلی رو نصب کردن خیلی ضایع هستش
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
محمد باقر اهتمام
|
 |
« پاسخ #11 : تير 17, 2010, 10:49:42 am » |
|
ورژن بالاتر نداره گیمپ چون به سمت عقب رفتن و ورژن قبلی رو نصب کردن خیلی ضایع هستش
نه مشکلی نیست امکانات 2.6.0 با 2.6.8 یکی هست فقط چیزی که هست 2.6.8 اشکالات کمتری نسبت به 2.6.0 دراه که مثل اینکه اینجا برعکس شده  .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
سوشا
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 1
|
 |
« پاسخ #12 : تير 27, 2010, 11:54:26 pm » |
|
سلام
من گیمپ رو برای استفاده در مک دانلود کردم. اما وقتی می خوام فارسی تایپ کنم به هیچ وجه نرم افزار واکنشی به تغییر زبان نشون نمیده و دوباره حروف انگلیسی رو تایپ میکنه. کسی راه حلی برای این مشکل داره؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
محمد باقر اهتمام
|
 |
« پاسخ #13 : تير 28, 2010, 10:13:48 pm » |
|
سلام
من گیمپ رو برای استفاده در مک دانلود کردم. اما وقتی می خوام فارسی تایپ کنم به هیچ وجه نرم افزار واکنشی به تغییر زبان نشون نمیده و دوباره حروف انگلیسی رو تایپ میکنه. کسی راه حلی برای این مشکل داره؟
سلام دوست عزیز . من تا بحال با مک کار نکردم اگر سوالت رو اینجا http://irmug.org/forum/ مطرح کنی فکنم زودتر به جواب برسی. حتما یک راه حلی هست . 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
chiai
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 9
|
 |
« پاسخ #14 : شهريور 30, 2010, 06:39:29 pm » |
|
من تو نسخه های قبلی گیمپ راحت فارسی تایپ می کردم. اما از نسخه 2.6.8 حروف فارسی جداجدا نوشته میشه. امروز گیمپ 2.6.9 رو گرفتم گفتم شاید مشکل حل شده باشه ولی بازم همونجوری هست!!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|