• صفحه اصلي
  • راهنمايي
  • جستجو
  • ورود
  • عضويت
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: آیا این لینوکس برای من بهترین هست  (دفعات بازدید: 293 بار)
malekan
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 15

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« : خرداد 20, 2010, 12:59:41 am »

آیا اوبونتو بهترین توزیع لینوکسی برای جایگزینی با ویندوز و برای کامپیوترهای شخصی و افراد مبتدی هستش؟ اگر نیست یک نمونه خوب معرفی کنید
« آخرين ويرايش: خرداد 20, 2010, 12:10:45 pm توسط malekan » خارج شده است
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 78

ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« پاسخ #1 : خرداد 20, 2010, 05:03:22 am »

دوست من در واقع اینجا جای پرسیدن این سوال نیست . ولی در جوابتباید بگم این بهترین یک سوال سلیقه ای هست . اینجوری بهتره {‌آیا این لینوکس برای من بهترین هست } . چون شما گفتی مبتدی بهت پیشنهاد می کنم به پارسیکس یک نگاه بکنی یک پروژه ایرانی با یک کتاب فارسی رایگان همراه سی دیش و بصورت پیش فرض از خیلی از فرمت های تصویری هم پشتیبانی می کنه دیگه مثل اوبونتو دردسر نصب ندارید . میگم میل خودت هست . اگر اینترنت پرسرعت نداری بنظر من یکی پارسیکس خیلی خوبه اوپن سوزه + آفتاپرسیت خیلی عالیه اگر می خوای Kde کار کنی حتما اوپن سوزه و فدورا + مخازنش عالی هست و اوبونتو هم با مخازنش ولی همون پارسیکس رو بگیر . بهتره توی فرمشون parsix.org توی قسمت فارسی قطعات سخت افزاریت رو بگی مخصوصا مودم و کارت گرافیکت راستی کارت گرافیکت چی هست ؟ATI اگر AIT هست بگو تا بگم چیکار کنی . بهر حال از اینکه می بینم می خوای لینوکسی بشی خوشحالم .
موفق و سربلند باشی .
یا حق.
خارج شده است

malekan
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 15

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #2 : خرداد 20, 2010, 12:09:12 pm »

کارت گرافیکم ati radeon 3200 & radeon 4650 است.به جز خرید اینترنتی در مشهد چجوری باید پارسیکس رو خریداری کنم؟
خارج شده است
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 78

ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« پاسخ #3 : خرداد 20, 2010, 01:02:42 pm »

اکیدا توصیه می کنم لینوکس خواستی بخری فقط از sito.ir یا linuxshop.ir بخری و برای پارسیکس هم علاوه بر اونا می تونی از http://parsixshop.ir/ بخری . متاسفانه شرکت ATI داره به کاربران لینوکس خیانت می کنه و درایور ها رو با مشکل روبرو هستند . خودم کارت گرافیکم ATI Radeon  4670 HD هست و توی توزیع های زیادی مثل دبیان اسکوییز ( توی لنی نه ) و اوپن سوزه و اوبونتو مشکل داشتم ولی توی توزیع سابایون خود توزیع برام کارت گرافیکم رو نصب کرد متاسفانه سابایون یک توزیع لینوکس مبتنی بر جنتو که یک توزیع برای کاربران حرفه ای هست قرار داره و خود سابایون برای کاربران سطح متوسط خوبه و تقریبا یک لینوکس یونیکسی هست . بهر حال بهتر اول بری اینجا http://parsix.org/html/PNphpBB2-viewforum-f-4-sid-a442fe781b47b1ad5fdb95c4cc233b00.html و مشکلت رو بگی بگو من کارت گرافیکم این هست و تجربه ای با لینوکس ندارم زیادم نمی خوام زجر و درد بکشم شنیدم ATI با لینوکس کمی مشکل داره می خوام بدونم آیا توی پارسیکس مشکلی دارم یا نه اگر تونستند کمکت کنند که هیچ اگر نه از بیا از سابایون با اعتماد به نفس کامل استفاده کن . Cheesy
خارج شده است

hestera353
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 121

ديدن مشخصات آدرس ايميل
9
« پاسخ #4 : بهمن 16, 2011, 06:09:16 pm »

I just required some information and had been searching on Google for it,cheap ugg boots.nbjh54jiuy, I have seen each page that came on first page and didn't acquired any relevant result then I thought to check out the second time and got your article. This is what I wanted,discount ugh boots onlinestore.nbjh54jiuy!Thanks.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :