• صفحه اصلي
  • راهنمايي
  • جستجو
  • ورود
  • عضويت
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چند پیشنهاد برای بهینه شدن انجمن!  (دفعات بازدید: 768 بار)
moshtaghi
مدیر سایت
کاربر جدید
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

ديدن مشخصات
« : فروردين 28, 2010, 11:32:01 pm »

سلام و تبریک دوباره و .... Wink
۲تا پیشنهاد برای بهینه شدن مرور انجمن دارم!
۱- یک‌جای قالب به این صفحه «دیدن موضوعات جدید ارسال شده پس از آخرین ورود شما» لینک بدید تا کاربران بتونن راحت‌تر موضوعات جدید رو پیدا کنند و ...

۲- آخرین ارسال‌ها رو فعال کنید تا تو صفحه اصلی انجمن «آخرین ارسال‌ها» دیده شه!

۳- لوگوی انجمن رو چرا تغییر نمی‌دین؟ Grin

خودم می‌دونم، ولی آخری پیشنهاد نبود!!! Grin
خارج شده است
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 78

ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« پاسخ #1 : فروردين 29, 2010, 12:39:14 am »

والا این آخرین ارسالها نمی دونم کجاست هرجا گشتم چیزی پیدا نکردم فکنم چیزی باید نصب کنم درسته ؟ توی اوپن سوزه همچین چیزی هست . راستش اینقدر سرم شلوغ شد که وقت نکردم لوگو رو تغییر بدم و واقعیتش هم این هست که یکی از بچه قراره هم واسه انجمن هم واسه وردپرس قالب مخصوص طراحی کنه که تا چند روزه دیگه آماده میشه . Grin  { یک خبر باحال اینکه در 24 ساعت اول این کتاب 310 بار دانلود شده }  Grin Cheesy Wink
خارج شده است

moshtaghi
مدیر سایت
کاربر جدید
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : فروردين 29, 2010, 03:16:33 am »

لازم به افزونه خاصی نیست! فقط کافیه این لینک رو توی قالب اعمال کنی! قالب‌های SMF معمولاً این قابلیت رو دارند. ولی این قالب شما نمی‌دونم چرا نداره!

این «یکی از بچه‌ها» روزبه خودمون نیست؟ اخه قبلاً یه چیزایی بهم گفته بود! اتفاقاً وقتی دیدم سایت با یک قالب معولی اومده بالا تعجب کردم! ایشالله زودتر آماده شه!

تعداد دانلود هم خیلی خوبه! معرکس! ایشالله تیم بتونه موفق‌تر عمل کنه!

راستی من یک لوگو (بنر) می‌خوام که تو سایت اوپن‌سوزه بذارم و لینک بدم اینجا! چیزی طراحی نکردی؟ خودم یه چیز بزنم فعلاً یا می‌زنی؟
خارج شده است
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #3 : فروردين 29, 2010, 11:33:00 am »

والا من هرچی توی تنظیمات این قالب گشتم چیزی پیدا نکردم .   در مورد قالب هم قولهایی از روزبه عزیز گرفتم البته الان سر ایشون شلوغ هست بخاطر پروژه هایی مانند چاکرا و ... . در مورد بنر و لوگو هم شما بساز من هم سعی می کنم بسازم ( آخه دارم واسه کنکور می خونم همه چی توی هم گرفته ) .
خارج شده است

moshtaghi
مدیر سایت
کاربر جدید
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : فروردين 29, 2010, 12:32:10 pm »

سلام دوباره خدمت آقای اهتمام
آقا یک لطفی کن تو استایل قالب انجمن کد زیر رو به خط ۱۱۶ اضافه کن (به کلاس code اضافه کن) که این کد‌ها اینجوری دیده نشن.
موفق باشید...
کد:
direction: rtl;
text-align: left;

راستی اگه افتخار بدید و دسترسی برام باز کنی، دیگه مزاحم شما نمی‌شم و خودم تغییرات رو ایجاد می‌کنم!
خارج شده است
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #5 : فروردين 29, 2010, 01:45:01 pm »

سلام . ممنون از پیشنهادت و لطفی که به gimp.ir داری . حق دسترسی شما رو تنظیم کردم . Cheesy Wink
خارج شده است

moshtaghi
مدیر سایت
کاربر جدید
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : فروردين 29, 2010, 03:20:02 pm »

ممنونم! این چند مورد تموم شد!
خارج شده است
malekan
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 15

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #7 : خرداد 18, 2010, 05:14:42 pm »

خسته نباشید
یک کاری کنید که ساییتون کامل و خوب باز بشه.در ie8 نسبتا بهتره ولی در مرور گرهای دیگه وحشتناکه
خارج شده است
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #8 : خرداد 19, 2010, 01:59:43 pm »

والا در مورد خوب باز شدن نمی دونم منظورت بد نشون دادن سایت هست یا سرعت سرور . اکثر کسایی که اینجا هستند از مرورگرهایی غیر از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند . راستی اون مشکلتون که گفته بودید نوشته ها سایت جدا از هم نمایش داده میشن حل شد ؟
خارج شده است

malekan
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #9 : خرداد 19, 2010, 08:20:25 pm »

الان فایر فاکس نصب کردم سایتتون و درست نشون میده.اما مرورگر خوبی نیست.طراحی بدی داره.احساس میکنم به اپرا خیانت کردم
خارج شده است
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #10 : خرداد 19, 2010, 09:20:31 pm »

من توی اینجا Opera 10.10 دارم جدیدترین نسخه واسه سیستم عاملم هست ولی متاسفانه با بعضی حروف فارسی مانند ی مشکل داره . ولی فایرفاکس و کنکرر مشکلی نداره.
خارج شده است

malekan
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #11 : خرداد 22, 2010, 04:14:52 pm »

فکر کنم یکی از دلایلی که کاربر زیاد نداره سایتتون اینه که درست نمایش داده نمیشه. اگه درستش کنین عالیه
خارج شده است
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #12 : خرداد 24, 2010, 11:37:00 pm »

سعی می کنم این مشکلات رو با دوستانم درمیان بزارم تا درستشون کنم ولی اینها CMS هستند و اگر مشکلی هست احتمالا از همون طراحهای خارجیش هست ولی باید بگم سایت و فروم هنوز تکمیل نشده و فقط در جهت معرفی کتاب بود و بزودی فعالیت هامون رو گسترش خواهیم داد. Wink
خارج شده است

zsaapdtrr
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 107

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #13 : اسفند 29, 2011, 04:41:10 pm »

相关的主题文章:

Never hear a man say

The Judge's Pistol

检察院副院长述职报告

said Lin Hao back to Xiamen, has been characterized and their families keep in touch, years, Lin Hao's parents received a call the police, that Lin Hao was found drowned in Changsha, Hunan martyr park in Kingswood Lane.An earthquake happened in eastern Turkey,louboutin! Many people died,abercrombie and fitch! Many people hungry,ralph lauren! Many people feel cold,moncler! The weather is snowy,abercrombie france! Many countries helped to Turkey,abercrombie! I hope this disaster finish as soon as possible..,casque dr dre!!!
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :