انجمن های گفتگو
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آذر 08, 2010, 07:48:39 am

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
جستجو:     جستجوی پیشرفته
لطفا برای استفاده بهتر از انجمن، ثبت نام کنید!
156 نامه در 41 موضوع توسط 41 کاربر
جدیدترین کاربر عضو شده: مهدی...
* صفحه اصلي راهنمايي جستجو ورود عضويت
+  انجمن های گفتگو
|-+  اخبار و فعالیت های gimp.ir
| |-+  فارسی سازی
| | |-+  فارسی سازی Photoshop Top Secret و تبدیل به Gimp Top Secret
« قبلی بعدی »
صفحه: [1] پایین چاپ صفحه
نويسنده موضوع: فارسی سازی Photoshop Top Secret و تبدیل به Gimp Top Secret  (دفعات بازدید: 546 بار)
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 75

ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« : ارديبهشت 02, 2010, 01:52:40 am »

با سلام خدمت دوستان عزیز . اگر با فتوشاپ کار کرده باشید حتما اسم مجموعه آموزشی Photoshop Top Secret  را شنید . اگر نمی دونید که این مجموعه آموزشی چی هست باید بگم آموزش یک سری تکنیک های پیشرفته فتوشاپ هست . که شامل 4 ذی وی دی و در ایران با 5 دی وی دی به فروش میرسه . سازندگان این مجموعه دو نفر بودند که یکیش جزء 40 مرجع فتوشاپ هست و درباره این مجموعه هم گفتند هرکسی که این مجموعه رو یادبگیره کمربند سیاه فتوشاپ رو خواهد داست
نقل قول
How to Become a Photoshop "Black Belt"-Fast!
من سعی کردم اکثر این آموزشها رو با گیمپ انجام بدم و به نتایج خیلی خوبی هم در استفاده از ابزارهای گیمپ رسیدم . نظرم این هست که با کمک هم دیگه بیایم و این مجموعه رو تبدیل به Gimp Top Secret کنیم اول آموزشها رو بصورت تکست بنویسیم و بعد تبدیل به فیلم آموزشی کنیم . نظرتون چی هست ؟  Huh
خارج شده است

moshtaghi
مدیر سایت
کاربر جدید
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : ارديبهشت 02, 2010, 03:52:57 am »

اوه! شما خیلی ایده‌های سطح بالا و خوبی داری! اما فکر می‌کنی کسی غیر از خودت باشه که بتونه تو این زمینه باهات همراهی کنه؟
کاربرای این سایت هنوز خیلی کم هستن و اکثر قریب به اتفاق توی گیمپ تجربه خاصی ندارند!!! فکر می‌کنم کار سنگین و مشکلی باشه!
(رو حساب نیرو منفی نذاری‌ها!!!)
خارج شده است
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #2 : ارديبهشت 02, 2010, 04:08:01 am »

خوب به نظرت از آموزشهای سطح پایین تری استفاده کنیم بهتره ؟ مثل همون چیزایی که توی وب هست و بعدش تبدیل این مجموعه به گیمپ یا اینکه یواش یواش در حین آموزش این مجموعه هم تبدیل بشه . چند روزی هم هست دنبال یک اسکریپت می گردم که کنار پست ها بشه یک آیکن گذاشت Postthumb پیدا نکردم .اما در مورد یک منبع مناسب برای فتوشاپ که مقالاتش رو تبدیل کنم هنوز شک دارم با اینکه تعداد زیادی سایت آموزش فتوشاپ هست ولی هنوز نمی دونم از کدوم شروع کنم .
خارج شده است

محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #3 : ارديبهشت 02, 2010, 04:10:58 am »

راستی نمی دونم چرا کاربرای اینچا اینقدر کم هستند ؟ Huh
خارج شده است

moshtaghi
مدیر سایت
کاربر جدید
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : ارديبهشت 02, 2010, 04:21:42 am »

خوب برای منبع فوتوشاپ که خیلی زیاده! من به شخصه PSDTuts و سایت‌هایی از این دست رو قبول دارم! هم برای کاربران تازه کار خوبه هم برای حرفه‌ایها! اموزش ها هم بصورت واضح و روشن بیان شدن!
اما من یه نظر دیگه دارم! اینکه آموزش‌های گیمپ رو ترجمه و بهینه کنیم! اینجوری کاربرا هم شاید بتونن توی پروژه مشارکت کنن. چون نیازی به سواد گیمپ ندارن! و فقط یکم انگلیسی دونستن کافیه! حالا می‌شه اونا رو بصورت ویکی کرد یا هر قالب دیگه‌ای!
مثلاً کاربرا آموزش‌ها رو آماده می‌کنن و تو بخش «آموزش‌های پله-پله» انجمن می‌ذارن و وقتب مشکلاتش رفع شد و چیز خوبی از آب در اومد به بخش آموزش‌های سایت اضافه می‌شه! آموزش‌های سایت هم به مرور زمان تکمیل و تبدیل به یک مرجع می‌شه!

خوبی اینکار اینه که بخاطر محدود نبودن منابع (هر کاربری آزاده که هر آموزشی رو اماده کنه) مشارکت تو اموزش‌های انجمن بالا می‌ره! و از اون طرف بعد از یک مدت ما یک منبع خوب از اموزش‌های گیمپ برای کاربران تو سطوح مختلف داریم!

البته همه این موارد در اضای فعالیت کاربران هست! که خوب در مرحله اول باید تعداد اونا بالا بره که تبلیغات و اطلاع رسانی یکی از اون راه‌هاست!

چقدر حرف زدم!!!
خارج شده است
محمد باقر اهتمام
محمد باقر اهتمام
مدیر سایت
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #5 : ارديبهشت 02, 2010, 04:36:22 am »

با psdtuts موافقم البته بیشتر آموزشهاش در سطح متوسط رو به بالا هست . در باره گیمپ هم زیاد هست . خوب من از امشب شروع می کنم به نوشتن آموزش انشااله با این روش تعداد خوانندگان و کاربران هم احتمالا بیشتر میشه .البته بعید می دونم تو ایران اتفاقی از کارهای گروهی بیفته حداقل تجربه ای که خودم دارم .
خارج شده است

b.tavakkoli
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : خرداد 04, 2010, 07:14:21 pm »

اگر هم می‌خواستی مجموعه مانند PhotoShop Top Secret برای گیمپ درست کنی یک کاری می توانی بکنی.
اولش فقط ۲ تا ویدئوی آموزشی درست کن و در اینترنت پخش می کنیم و با بعدش با توجه فیدبک‌هایی که دریافت خواهی کرد می توانی تصمیم بگیری که این مجموعه مناسب خواهد بود یا نخواهد بود Smiley

ولی یک چیزی را مطمئنم، اگه این مجموعه را به زبان انگلیسی تولید کنی جهانی میشی Cheesy
خارج شده است
chiai
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : مهر 17, 2010, 07:07:54 pm »

یک وبلاگی بود صاحبش آموزشهای ویدیویی بلندر رو به اسم xfactor گذاشته بود و از همه دعوت کرده بود تو کامنتها بگن این مجموعه رو واسه چی می‌خان به قشنگترین کامنت یک کپی از مجموعه رو می‌داد. زمان محدودی هم داشت. واقعا غوغا کرده بود و کلی کامنت گذاشته بودن فردا برنده ها اعلام شد و برای همه کامنت گذاران محترم هم ایمیلی ارسال شد که برنده مشخص شده و بقیه هم اگه اون رو می‌خان اینقدر $ بدن تا تموم نشده.
حالا فهمیدی چطوری بزنس راه بندازی!؟
خارج شده است
صفحه: [1] بالا چاپ صفحه 
« قبلی بعدی »
پرش به :